Bakplaats

In deze klein maar fijne houtoven bakkerij komt Italië heel dichtbij!
In deze klein maar fijne houtoven bakkerij komt Italië heel dichtbij! Met huisgemaakt deeg dat wel 24 uur gerezen heeft voor de perfecte luchtige bodem en authentiek Italiaanse ingrediënten zoals porchetta, burrata en scamorza van delicatessenspecialist Teo Pace. Naast deze traditionele recepten, staan ook moderne klassiekers als de chorizo- blauwe kaas pizza en een volledig plantaardige kebab-pizza op het menu! Pizza zoals pizza bedoeld is!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00

Werken bij

Bakplaats

Sfeerimpressies

Overige locaties

September

Wine, jazz & food

Vavoom

Tiki Cocktail Bar

Café Zèta

The Hang-Out Concept Store

De zwarte ruiter

Haags Poppodium sinds 1988

Hoender en Hop

Comfort Food, Comfort Drinks & Comfortable

De Boterwaag

Het grootst bruisende stadscafé