MVO verklaring Grote Markt

MVO verklaring Grote Markt Den Haag

 

Op de Grote Markt erkennen wij dat wij als organisatie een rol spelen in het dagelijks leven van onze medewerkers en de maatschappij rondom ons bedrijf. De horeca leent zich er bij uitstek voor om mensen te verbinden en wij streven naar een positieve bijdrage aan de gemeenschap.
Wij geloven in een duurzame manier van ondernemen die bijdraagt aan het welzijn van zowel onze medewerkers en gasten als aan de planeet en ons bedrijf.

 

  • Wij besteden aandacht aan interne trainingen voor personeel. Op deze wijze waarborgen wij de kwaliteit binnen ons bedrijf en bieden wij ons personeel kans om zich te ontwikkelen.

 

  • Wij informeren onze gasten, ons personeel en onze leveranciers over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

  • Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van onze producten en investeren in duurzame relaties met onze leveranciers.

 

  • Wij werken continu aan het verbeteren van ons inkoopproces. Hierbij richten wij ons op duurzame producten, liefst lokaal ingekocht en met zo min mogelijk belasting voor het milieu.

 

  • Wij streven naar het verminderen van onze milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf. Binnen ons bedrijf hebben wij daarom een team van mensen dat zich bezig houdt met het integreren van duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen.

 

  • Wij streven naar reductie en scheiding van onze afvalstromen en zetten ons in voor vermindering van onze gebruiken van gas, water, elektriciteit en fossiele brandstoffen. Wij maken gebruik van 100% groene wind- en zonne-energie afkomstig uit Nederland.

 

  • Wij werken continu aan het verbeteren van de processen binnen ons bedrijf en staan hierbij altijd open voor feedback.